logo top

INSTALLATIEWERK

logo2

  CV, GAS, WATER ELEKTRA

cv

CV, GAS, WATER

CV

Van het vervangen van een cv-ketel in uw woning, tot het aanleggen van complete cv-installaties bij renovatie- en nieuwbouwprojecten. Hoge en duurzame kwaliteit, zodat de cv-installatie voldoet aan alle normen en jaren mee kan!Met de moderne  cv-ketels van dit moment bespaart u veel energie met de verwarming van uw woning. Zeker als u al een wat oudere cv-ketel heeft kunt u jaarlijks tot enkele honderden euro’s besparen op uw energienota.


GAS, WATER

Alle loodgieterswerkzaamheden voeren wij uit, zoals het vervangen van leidingen en riool, maar ook het verhelpen van lekkages. Tevens sluiten wij uw keuken of wasmachine graag aan.. Van een lekkende keukenkraan of een verstopte afvoer, tot de aanleg van compleet nieuwe installaties op het gebied van gas, water en riool. U kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden.

Door ons jarenlange ervaring staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken volgens de nieuwste technieken, maar ook ambachtelijke loodsolderingen voeren wij nog regelmatig uit.

 

logo top

INSTALEXPERT
2021JC HAARLEM
GENERAL CRONJESTRAAT 81 RD

phone bottom + 31 6 341 13 367